Rentmeester

U heeft één of meerdere appartementen in eigendom, maar het opvolgen van de huur en huurders neemt te veel tijd in beslag.

Geen nood!

Bij Polygon bieden we dé oplossing. Wij nemen het volledig beheer van U over. Wij zorgen dat uw huurgelden correct betaald worden op een geregistreerde derden-rekening van ons kantoor. Zo kunnen wij de gelden netjes doorstorten op uw rekening.

Bovendien fungeert Polygon ook als eerste aanspreekpunt voor de huurder. U zal dus niet meer gecontacteerd worden door uw huurders voor allerhande zaken. Wij trachten de eerste bekommernissen op te lossen en koppelen indien nodig zelf naar u terug.

Wanneer een huurder niet of laattijdig betaalt zorgen wij voor een opvolging hiervan. We sturen tijdig aanmaningen en aangetekende brieven. Wanneer er echt sprake is van wanbetaling bouwen we voor u een dossier op waarmee u naar de rechtbank kan. We zorgen op dat moment voor een verzoekschrift voor de rechtbank en begeleiden u indien gewenst naar een advocaat gespecialiseerd in huurrecht.

Wat mag dat dan kosten? Voor slechts een klein percentage van de maandelijkse huur per pand kan u van deze uitgebreide service genieten.

Kortom, via onze dienst rentmeesterschap bent u als eigenaar volledig bevrijdt van alle administratieve en praktische zorgen en heeft u nog slechts 1 aanspreekpunt.

Polygon vastgoed, dat staat voor veelzijdig vertrouwen.

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons