Getuigenissen

W. Bonhomme uit Meeuwen-Gruitrode

Heel tevreden over de aanpak van deze makelaar. Kwam heel sympathiek over en heeft alles fijn op een correcte manier afgehandeld.

R. Declercq uit Dilsen-Stokkem

Heel goede ervaring, goede respons op vragen, professionele afhandeling ondanks de coronamaatrdegelen.

A. L'espoir uit Zutendaal

Zeer goede opvolging betreffende verhuur van het appartement van onze zoon! correcte en bekwame mensen ! een aanrader.

Dhr. Van Holland uit Zutendaal

“Ik vond Polygon online en kwam zo in contact met Jean-Paul. Een eerlijke en betrouwbare man met een no nonsense attitude. Ik woon nu een jaar in mijn huurwoning en ik heb nog altijd goed contact met Polygon. Ze zijn correct en transparant. Top!”

De heer Verreth

“De samenwerking verliep heel vlot, vooral ook de hulp die ze aanbo- den voor de verdere afwerking en inrichting van het appartement. Polygon is erg professioneel, biedt goede raad en bouwt een vertrou- wensband op met klanten. En de koffie stond ook altijd klaar!”

Mevrouw Neuefeind uit Zutendaal

“Ik wilde graag een vastgoedkantoor met sterke regionale kennis van prijzen. En dat is bij Polygon zeker het geval. Ze gaven me veel goede raad en antwoordden ook altijd vlot op mijn mails. Kortom, prima service en duidelijke uitleg bij de contracten. Zeker een aanrader!”

Dhr. en Mevr. Indesteege Thans uit Zutendaal

“We waren op zoek naar een appartement in Zutendaal en vonden Polygon uiteindelijk via de krant. We waren zo tevreden over de service dat we hen ook vroegen om te waken over de verhuur van ons eigendom. Polygon in drie woorden? Vriendelijk, correct en snel.”

Dhr. Thijs uit Zutendaal

"Ik had al gehoord van Polygon als een kantoor met de nodige vakkennis. En dat werd bevestigd: alles liep gesmeerd. Wat afgesproken werd werd ook altijd nagekomen. Hun grootste sterkte is hun vakmanschap, dat zich uit in betrouwbaarheid en degelijk advies.

Dhr. Toci uit Zutendaal

"Polygon werd mij aangeraden door tevreden klanten. En inderdaad, de service is uitstekend. Drie keer hebben ze voor mij een woning verkocht en dat is telkens heel vlot verlopen. Ze zijn altijd bereikbaar en erg betrouwbaar. Bij problemen zoeken ze altijd naar de beste oplossing."

Dhr. en Mevr. Temmerman uit Genk

"Bij Polygon staan snelheid en vriendelijkheid voorop. Ze houden ons steeds op de hoogte tijdens de verkoop en komen afspraken altijd na. Het is ook een grote hulp dat ze zorgen voor alle attesten. Gemotiveerd, snel en klantvriendelijk: dat is Polygon voor ons.

Blijf op de hoogte

Wenst u op de hoogte gehouden te worden van ons nieuw aanbod? Wees er als eerste bij.

Schrijf je nu in

Jouw woning ook verkopen/verhuren? Contacteer ons